Stek z sałatką z cebuli

Stek z sałatką z cebuli
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Grillujemy przez 6 minut z każdej strony. Odstawiamy na 5 minut.
Cebule szatkujemy bardzo cienko. Dodajemy śmietanę, musztardę, sok z połowy cytryny, sól i pieprz. Skrapiamy oliwą i podajemy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA