Spring rolls z indykiem w sosie barbecue

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Spring rolls z indykiem w sosie barbecue
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

150 g indyka

Przygotowanie:


Pokroić wszystkie składniki farszu na cienkie paski następnie rozgrzać patelnię i usmażyć pokrojoną pierś z indyka, po około 5 min. dodać warzywa, po 3-4 min. zdjąć z ognia. Placki z mąki ryżowej posmarować rozmąconym jajkiem, nałożyć farsz i zwinąć w rulon. Smażyć w głębokim tłuszczu (temp około 150 stopni C) aż sajgonki się zrumienią.

powrót

Podobne przepisy

Pieczeń z karkówki
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt 2 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Kotlety cielęce z balsamico
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Boeuf au bleu
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kotleciki z mielonego indyka
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.