Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem

Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 47)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 3 filiżanki mrożonego mleka ryżowego
  • 1-2 łyżki syropu z hibiskusa
  • 2 owoce finger lime bez pestek
  • 2 łyżki posiekanych migdałów
  • kwiaty hibiskusa z syropu do dekoracji

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mleko zmiksować z syropem i finger lime. Przed podaniem posypać migdałami, skropić syropem i przybrać kwiatami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA