Sok z jabłek, buraków i imbiru

Przepis z programu Kocioł w kuchni (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

Sok z jabłek, buraków i imbiru
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

125 g świeżych buraków

umytych i pokrojonych na kawałki

2 jabłka Granny Smith (lub inne winne)

15 g świeżego imbiru

 

 

Przygotowanie:


Przepuść wszystkie składniki przez sokowirówkę. Wymieszaj dokładnie i pij ze smakiem.

powrót

Podobne przepisy

Aromatyczny kompot z gruszek alistaira little
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Słoneczny koktajl z brzoskwini i melona z sosem truskawkowym
Przepis z programu Dietosfera (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia dietetyczna
Koktajl melonowy
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Energetyzujący napój z arbuza
Przepis z programu Dietosfera (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia dietetyczna
Malinowe mojito
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Domowa oranżada
Agata Jędraszczak
Przepis z programu ImprezuJEMY (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.