Gosia  Molska

Śledź w śmietanie


Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
kuchnia świata: Kuchnia polska

Śledź w śmietanie
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

wymoczone filety śledziowe

cebula

winne jabłko

gęsta śmietana

 

Przygotowanie:

Namoczone wcześniej w mleku filety pokroić na kawałki, ułożyć na półmisku. Jabłko posiekać, cebule pokroić w kostkę. W misce połączyć cebulę, jabłko i śmietanę. Polać śledzie.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.