Sałatka z wędzonego pstrąga

Przepis z programu Kucharze świata (odc.4)
trudność: trudne
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania z ryb

Sałatka z wędzonego pstrąga
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 lekko wędzone pstrągi

 

 

Przygotowanie:


Obcinamy głowy, ogony i płetwy pstrągów. Filetujemy ryby, odcinając mięso od kręgosłupa. Usuwamy ości pęsetą. Zawijamy filety w folię i schładzamy.

powrót

Podobne przepisy

Lampries
Gosia  Molska
Przepis z programu Po-smak świata: Sri Lanka (odc. 1)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia lankijska
Halibut w oliwie
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gravlax
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 36)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia skandynawska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.