Sałatka z wędzonego pstrąga

Przepis z programu Kucharze świata (odc.4)
trudność: trudne
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania z ryb

Sałatka z wędzonego pstrąga
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 lekko wędzone pstrągi

 

 

Przygotowanie:


Obcinamy głowy, ogony i płetwy pstrągów. Filetujemy ryby, odcinając mięso od kręgosłupa. Usuwamy ości pęsetą. Zawijamy filety w folię i schładzamy.

powrót

Podobne przepisy

Ryba w sosie cytrynowym
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Gołąbki z łososiem
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Dania dietetyczne, Gołąbki
Okoń morski pieczony w soli
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam w sieci: patenty i triki (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Steki z miecznika z sałatką z koprem włoskim i grejpfrutem
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Carpaccio z łososia i halibuta
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 6 (odc. 14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Gotowany pstrąg
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.