Antonio  Carluccio

Sałatka z owoców morza


Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w Italii Wenecja
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Sałatka z owoców morza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki

Owoce morza: kalmary, krewetki, okładniczki, muszle Świętego Jakuba, mule, vongole, mątwy

Sos winegret: oliwa, cytryna, sól, natka pietruszki



Ugotowane i obrane owoce morza mieszamy z sosem winegret i od razu podajemy.



© Antonio Carluccio

powrót

Podobne przepisy

Paella z owocami morza
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska
Grillowane faszerowane kalmary
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Owoce morza, Dania z grilla
Faszerowane kraby
Przepis z programu Floyd w Indiach Goa (odc. 2)
trudność: brak
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Pierożki z krewetkami i imbirem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 24)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza, Pierogi i pierożki
(odc.01) sałatka z owoców morza
Sophie Grigson
Przepis z programu Słoneczne smaki Sophie (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.