Sałatka z czarnych alg

Sałatka z czarnych alg
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia japońska, Kuchnia koszerna

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ogórka obierz, przekrój wzdłuż na ćwiartki, wytnij gniazda nasienne i pokrój w grubszą kostkę. Algi nori lekko zwilż i potnij na pasy. Można to zrobić nożyczkami. Delikatnie wymieszaj wszystkie składniki i pozostaw w lodówce do schłodzenia się.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA