Rożki z warzywami

Rożki z warzywami
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Paprykę żółtą, czerwoną, zieloną, 1 cukinię, parę pieczarek i 1 cebulę drobno pokroić. Zamarynować w oliwie i świeżym majeranku. Dodać czosnek. Całość zgrillować i pozostawić do wystygnięcia. Zimny farsz nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego. Zakleić. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać suszonym oregano. Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C przez 15 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA