Brygida Kosel

Rożki z kurczakiem


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski

odsłon: 8552

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 marynowana pierś z kurczaka

ciasto francuskie

1 jajko

biały sezam

 

 

Przygotowanie:


Pierś z kurczaka zamarynować. Drobno pokroić i zgrillować. Przełożyć do osobnej miseczki. Gdy mięso będzie zimne nałożyć na przygotowane ciasto francuskie, zakleić rożki. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać białym sezamem. Włożyć na 15 minut do rozgrzanego piekarnika.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.