Rożki z kurczakiem

Rożki z kurczaka
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Przekąski

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka zamarynować. Drobno pokroić i zgrillować. Przełożyć do osobnej miseczki. Gdy mięso będzie zimne nałożyć na przygotowane ciasto francuskie, zakleić rożki. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać białym sezamem. Włożyć na 15 minut do rozgrzanego piekarnika.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA