Puree ziemniaczane z musztardą

Przepis z programu Skok na spiżarnię (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Puree ziemniaczane z musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 filiżanka ziemniaczanego puree instant

3 filiżanki mleka

2 łyżeczki musztardy

 

 

Przygotowanie:


Podgrzej mleko do wysokiej temperatury. Powoli dodawaj puree instant do mleka, ciągle mieszając – żeby uniknąć powstawania grudek. Dodaj musztardę i posól do smaku.

powrót

Podobne przepisy

Okra z nerkowcami
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 29)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Dynia marynowana w limonce
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak w sezonie 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne, Dania z dyni
Kremowy ryż kokosowy
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Banany w cieście
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 55)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Masa figowo-orzechowa
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Kuleczki orzechowo-pomarańczowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 45)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.