Polenta z pesto i fetą

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 28)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Polenta z pesto i fetą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

filiżanka polenty

3 filiżanki bulionu jarzynowego

ćwierć filiżanki pesto

ćwierć filiżanki pokruszonej fety

3 starte pieczarki

 

 

Przygotowanie:


Przyszykować foremki i papilotki do muffinek. Zagotować bulion. Mieszając wsypać polentę i starte pieczarki. Zmniejszyć płomień i gotować przez 5 minut często mieszając. Dodać pesto i fetę. Przełożyć do papilotek, podawać ciepłe.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.