Maryla Musidłowska

Plaster koziego sera z konfiturą


Przepis z programu Maryla al dente (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

odsłon: 4098

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

250 g koziego twarogu o zwartej konsystencji

100 g konfitury agrestowej lub wiśniowej

czerwony pieprz

 

Przygotowanie:

Pokrój twaróg w 2 cm kostkę. Na każdej kosteczce połóż owoce z konfitury, polej syropem. Możesz oprószyć świeżo zmielonym czerwonym pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

Brzoskwinie gotowane z tymiankiem
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tapasy prowansalskie
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.