Plaster koziego sera z konfiturą

Plaster koziego sera z konfiturą
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Maryla al dente (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 250 g koziego twarogu o zwartej konsystencji
  • 100 g konfitury agrestowej lub wiśniowej
  • czerwony pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pokrój twaróg w 2 cm kostkę. Na każdej kosteczce połóż owoce z konfitury, polej syropem. Możesz oprószyć świeżo zmielonym czerwonym pieprzem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA