Składniki:
łosoś wędzony na ciepło
dymka (cebulki i zielona część)
opakowanie kremowego twarożku
łyżka chrzanu
tabasco
łyżka oliwy
pieprz
bajgle
Przygotowanie:
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć posiekaną dymkę aż zmięknie. Dodać kawałki łososia, lekko rozgnieść z cebulką, podgrzać. Dodać serek, chrzan i parę kropli tabasco. Wymieszać na masę, podawać na połówkach bajgli, podpieczonych w tosterze i posmarowanych masłem. Posypać posiekaną dymką i świeżo zmielonym pieprzem.
powrót
wyszukiwarka przepisów
rodzaj dania
Babki i babeczki Barszcz Bezy Brownie Ciasta i ciasteczka Ciasta wegańskie Ciasta wielkanocne Dania dietetyczne Dania mięsne Dania na karnawał i imprezę Dania na walentynki Dania wegańskie Dania wegetariańskie Dania z cielęciny Dania z dyni Dania z gęsiny Dania z grilla Dania z indyka Dania z jagnięciny i baraniny Dania z kaczki Dania z kurczaka Dania z ryb Dania z wieprzowiny Dania z wołowiny Desery Desery wegańskie Dobre dla dzieci Gołąbki Gulasze Inne Kotlety mielone Kruche ciasteczka Lody Makarony, kluski Makowce Mazurki Muffinki Naleśniki Napoje Owoce morza Pasty do chleba Pasztety i terriny Pączki Pieczywo Pierogi i pierożki Pizza Placki i placuszki Podroby Potrawy na Boże Narodzenie Potrawy wielkanocne Potrawy wigilijne Przekąski Przetwory Risotto Sałatki Sałatki, sałaty i surówki Serniki Sosy, kremy, pasty Śledzie Tarty Torty Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby Wegańska wigilia i Boże Narodzenie Wegańskie zupy Zapiekanki Zupy Żeberka
kuchnie świata
Kuchnia afrykańska Kuchnia Ameryki Północnej Kuchnia arabska Kuchnia argentyńska Kuchnia australijska Kuchnia austriacka Kuchnia bałkańska kuchnia bangladeska Kuchnia belgijska Kuchnia brazylijska Kuchnia brytyjska Kuchnia chilijska Kuchnia chińska Kuchnia chorwacka Kuchnia cypryjska Kuchnia czeska Kuchnia dietetyczna Kuchnia egipska Kuchnia francuska Kuchnia grecka Kuchnia gruzińska Kuchnia gwatemalska Kuchnia hiszpańska Kuchnia indonezyjska Kuchnia indyjska Kuchnia irańska Kuchnia irlandzka Kuchnia islandzka Kuchnia jamajska Kuchnia japońska Kuchnia kambodżańska Kuchnia karaibska Kuchnia kolumbijska Kuchnia koreańska Kuchnia koszerna Kuchnia kreolska Kuchnia kubańska Kuchnia lankijska Kuchnia libańska Kuchnia łotewska Kuchnia malajska Kuchnia marokańska Kuchnia meksykańska Kuchnia międzynarodowa Kuchnia niemiecka Kuchnia nowozelandzka (maoryska) Kuchnia peruwiańska Kuchnia polska Kuchnia portugalska Kuchnia rosyjska Kuchnia rumuńska Kuchnia serbska Kuchnia skandynawska Kuchnia szwajcarska Kuchnia śródziemnomorska Kuchnia tajska Kuchnia tajwańska Kuchnia turecka Kuchnia ukraińska kuchnia uzbecka Kuchnia węgierska Kuchnia wietnamska Kuchnia włoska Kuchnia żydowska
prowadzący
Wojciech Modest Amaro Anjum Anand Jose Andres Julie Andrieu Aleksander Baron Rachael Bermingham Mark Bittman Heston Blumenthal Anthony Bourdain Anne Burrell Laura Calder Antonio Carluccio Julia Child Ewa Chodakowska Adam Chrząstowski Aaron Craze Sophie Dahl Tomasz Deker Clarisa Dickson Wright Jimmy Doherty Donna Dooher Marta Dymek Hugh Fearnley-Whittingstall Manu Feildel Silvana Franco Nadia G. David Gaboriaud Bill Granger Rose Gray Guy Grieve Sophie Grigson Ainsley Harriot Donna Hay Paul Hollywood Tomasz Jakubiak Agata Jędraszczak Malka Kafka Si King Damian Kordas Brygida Kosel Agnieszka Kręglicka Jan i Jakub Kuroniowie Kylie Kwong Emeril Lagasse Annabel Langbein Ricardo Larrivee Ola Lazar Adam Liaw Daria Ładocha Grzegorz Łapanowski Łukasz Łuczaj Miguel Maestre Adriana Marczewska Marieta Marecka James Martin Peta Mathias Kristina Matisic Kim McCosker Gary Mehigan Paul Merret Gieno Mientkiewicz Thomasina Miers Gosia Molska Roger Mooking Maryla Musidłowska Dave Myers Jamie Oliver Anna Olson Yotam Ottolenghi Kinga Paruzel Jennifer Paterson Jacques Pépin Sue Perkins Andrzej Polan Piotr Przykaza Janella Purcell Tobie Puttock Lucinda Scala Quinn Gordon Ramsay Rachael Ray Jacques Reymond Gary Rhodes Claire Robinson Ruth Rogers Katia Roman-Trzaska Michel Roux Jr Bożena Sikoń Jacek Sikora William Sitwell Donal Skehan Nigel Slater Jola Słoma Michael Smith Delia Smith Rick Stein Martha Stewart Curtis Stone Hanna Szymanderska Mirek Trymbulak Vienio Anna Wallner Marco Pierre White Sarah Wiener Antony Worrall Thompson Iwona Zasuwa
program
15 minut Jamiego 30 minut Jamiego 365 obiadów Mariety Mareckiej 365 obiadów Mariety Mareckiej 2 365 obiadów Mariety Mareckiej 3 365 obiadów Mariety Mareckiej 4 4 składniki ABC GOTOWANIA ABC GOTOWANIA 2 ABC GOTOWANIA 3 ABC GOTOWANIA 4 ABC GOTOWANIA 5 ABC GOTOWANIA 6 Adam na lato Adam po pracy Adam po pracy 2 Adam po pracy 3 Adam w sieci: patenty i triki Ainsley rusza w plener Akademia mistrza Novellego Anna Olson: Sezon na świeżość Anna Olson: Sezon na świeżość 2 Anna Olson: Sezon na świeżość 3 Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3 Antonio Carluccio ucztuje w Italii Antonio Carluccio ucztuje w południowej Italii Antony w Maroku Apetyczna panna Dahl ATELIER SMAKU ATELIER SMAKU bez cukru ATELIER SMAKU bez glutenu ATELIER SMAKU na parze ATELIER SMAKU na Sycylii Australijskie Boże Narodzenie Babeczki wielkanocne Babeczki wigilijne Basia Ritz. Kuchnia z sercem Be Active. Ewa Chodakowska Be Active. Ewa Chodakowska 2 Bitchin' Kitchen Bitchin' Kitchen 2 Chleby Paula Hollywooda Coxon gotuje dla afrykańskich królów Czego nie wiecie o... Czekając na mamę Czy na pewno umiesz gotować? Czy na pewno umiesz gotować? 3 Czy na pewno umiesz gotować? 4 Czy na pewno umiesz gotować? 5 David w Europie David w Europie 2 David w Europie 3 David w Europie 4 David w Europie 5 Delia na lato Delia na zimę Desery Dekera Desery Dekera 2 Desery Dekera 3 Dieta Kudłaczy - jak kochając jedzenie zrzucić wagę Dietosfera Domowy kucharz Domowy kucharz 2 Donna Hay - szybkie, świeże, proste Doskonałe trio Dwie puszyste damy Dwóch łakomych Włochów Dwóch łakomych Włochów 2 Dziki obiad Łukasza Łuczaja Ekonomia gastronomii Ekspres Ainsleya dla smakoszy Esencja smaku Emerila Figle Floyd w Indiach Francuskie wędrówki Julie Gary Rhodes na Karaibach Gary Rhodes w kuchni przez cały rok Gary Rhodes w zjednoczonym królestwie smaku Gary Rhodes za stołem Gotowanie dla dzieci z Luisem Gotuj zieleninę z Sophie Grillowanie z Ainsleyem od A do Z Grzeszne przyjemności z Jamiem Ideał Ideał 2 ImprezuJEMY Jacques Pepin - Dania na szybko Jacques Pepin: Nowe dania na szybko Jadało się. Kuchnia Jana i Marysieńki Jak Piotr przykazał Jakubiak - z miłości do lokalności Jakubiak - z miłości do lokalności 2 Jakubiak - z miłości do lokalności 3 Jakubiak lokalnie Jakubiak lokalnie 2 Jakubiak lokalnie 3 Jakubiak lokalnie 4 Jakubiak lokalnie 5 Jakubiak lokalnie: Święta Jakubiak rodzinnie Jakubiak rodzinnie 2 Jakubiak w sezonie Jakubiak w sezonie 2 Jakubiak w sezonie 3 Jakubiak w sezonie 4 Jakubiak w sezonie: Wielkanoc Jakubiak w sezonie: Wigilia James Martin i jego ogród James Martin w Bretanii Jamie & Jimmy's Food Fight Club 4 Jamie Oliver: 5 składników Jamie w domu Jamie w domu 2 Jesienne ATELIER SMAKU Jose Andres prosto z Hiszpanii Julia i Jacques gotują w domu Julie gotuje Ken Hom i kuchnia chińska Kocioł w kuchni Kolacja jak z pudełeczka Koszer macher Królestwo bajecznych wypieków Kucharze świata Kuchenna jazda Kuchnia Billa Kuchnia francuska po prostu Kuchnia francuska po prostu 2 Kuchnia francuska po prostu 3 Kuchnia polska XXI wieku Kudłacze na motorach Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku Kudłacze na motorach w rodzinnych stronach Kudłacze na motorach znowu w trasie Kudłacze na motorach. Jajko czy kura Kudłacze na motorach: Nie ma jak u mamy Kulinarne safari Kuroniowie rozgryzają Kurs gotowania Donny Dooher Kylie Kwong - czysta magia Kylie Kwong - gotowanie z sercem Kylie Kwong: Moje Chiny Lekka kuchnia Jenny Bristow Little Chef Luke Nguyen w Wietnamie Ł'apetyt Ł'apetyt 2 Łakocie Bożeny Sikoń Łakocie Bożeny Sikoń 2 Łatwa kuchnia indyjska Łatwa kuchnia indyjska 2 Łatwe przepisy na wielki apetyt Łatwe przepisy na wielki apetyt 2 Mali producenci wchodzą na rynek Mała Improwizacja Mammaryla Manic Organic Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię Martha piecze Martha piecze 2 Maryla al dente Mathew Hayden na domowym gruncie Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Męski weekend Mięsne dania Sophie Minimalista Mitch i Matt idą na ryby Moja grecka kuchnia Moja Sri Lanka Morska odyseja Ricka Steina Morski przewodnik Ricka Steina Na kolacji u arystokracji Na słodko Na słodko 2 Na słodko 3 Na tropie nowych smaków: Antypody Na tropie nowych smaków: Japonia Najpyszniejsze Święta Jamiego Nancy Lam Natura kuchni polskiej Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki Niewolnicy Kambuza Nigel Slater: prosto i smacznie Nordycka kuchnia Sary La Fountain Nowe imperium kulinarne Nuta egzotyki na co dzień Nuta egzotyki na co dzień 2 Para w kuchni Para w kuchni 2 Peta w Marrakeszu Pieprz, chilli, sól Po prostu po włosku Po-smak świata: Sri Lanka Po-smak świata: Węgry Po-smak Turcji Polska ze smakiem Posmak świata Proste dania Nigela Slatera Przepisy z Niebiańskiej kuchni Przewodnik po Australii dla smakoszy Przez dziurkę od sera Przez dziurkę od sera 2 Przez dziurkę od sera 3 Przyjęcie u Rocco Przysmaki Jamesa Martina Pyszne i zdrowe inspiracje Pyszne weekendy Billa Ricardo i przyjaciele Rick Stein na Dalekim Wschodzie Romans z podniebieniem Rude Boy w kuchni Sekrety szefowej kuchni Skok na spiżarnię Słodki drań Słodki drań 2 Słodki James Słoneczne ATELIER SMAKU Słoneczne smaki Sophie Smak mojego życia Sobota w kuchni Sobota w kuchni z Jamesem Spalony? Specjały Islandii Spiżarnia Maryli Surfing po menu Surfing po menu 2 Surfing po menu 3 Surfing po menu 4 Szef kuchni w wielkim mieście Szefowie kuchni Szefowie kuchni 2 Szkoła gotowania Delii Smith Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 Ślinotok Tajemnice domowych przepisów Teraz Brygida! Tobie i Matt Ucztowisko Jamiego Uczty z Jamesem Martinem Uczty z wysp Morza Śródziemnego Ugotuj mi mamo! Ugotuj mi mamo! 2 Ugotuj mi mamo! 3 W interesie mięsożercy W świecie przypraw Anjum Wakacje Billa Warsztaty smaku kuchni+: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim Warsztaty smaku kuchni+: Ł'apetyt z Grzegorzem Łapanowskim Warsztaty smaku kuchni+: Łakocie z Bożeną Sikoń Warsztaty smaku kuchni+: Po-smak świata z Gosią Molską Warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze Wielka włoska wyprawa Jamiego Wiosenne ATELIER SMAKU Wiosenne inspiracje Włoskie przepisy z River Cafe Wolny dzień Chucka Wolny tydzień Chucka Wypieki i desery Paula Hollywooda Wypieki Kudłaczy Wyprawy po przyprawy Wystarczy 5 składników Wystrzałowe Święta Jamiego Z.U.P.A. Z.U.P.A. 2 Zabawa w gotowanie Zielnik Sophie Grigson Zielona rewolucja Marty Dymek Zielona rewolucja Marty Dymek 2 Zielona rewolucja Marty Dymek 3 Zielona rewolucja Marty Dymek 4 Zielona rewolucja Marty Dymek 5 Zimowe ATELIER SMAKU Żołądek czy rozsądek? Żołądek czy rozsądek? 2 Żołądek czy rozsądek? 3 Żołądek czy rozsądek? 4
skomentuj przepis