Brygida Kosel

Pasta jajeczna


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
kuchnia świata: Kuchnia polska

odsłon: 20033

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

2 jajka ugotowane na twardo

pęczek rzodkiewek

rzeżucha

1 łyżka majonezu

sól

pieprz

 

 

Przygotowanie:

Jajka pokroić dobno i wsypać do miski. By zaostrzyć smak pasty - dodać drobno pokrojoną rzodkiewkę. Następnie dorzucić do potrawy odrobinę rzeżuchy. Przyprawić solą i dużą ilością pieprzu. Wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

powrót

Podobne przepisy

Hummus pietruszkowy
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
Pasta jajeczna
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
kuchnia świata: Kuchnia polska
Pasta jajeczna
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.