Agnieszka Kręglicka

Pasta jajeczna


Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Pasta jajeczna
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

10 jajek ugotowanych na twardo

4 łyżki majonezu

musztarda do smaku

twaróg

sól

pieprz

szczypiorek

 

Przygotowanie:

Jajka pokroić w drobną kostkę, wymieszać z majonezem i przyprawami. Można dodać twaróg do zagęszczenia pasty.

powrót

Podobne przepisy

Paprykarz jaglany
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek 5 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
Pasta jajeczna
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
kuchnia świata: Kuchnia polska
Hummus pietruszkowy
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
Smalec z białej fasoli
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek 3 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
Pasta z pieczarek i kaszy gryczanej
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek 5 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba
Guacamole
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pasty do chleba

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.