Parówki pod kocykiem

Przepis z programu Skok na spiżarnię (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Parówki pod kocykiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 parówek

1 opakowanie mrożonego ciasta francuskiego

 

 

Przygotowanie:


Pokrój ciasto francuskie w niewielkie prostokąty (węższy bok prostokąta ma mieć ok. 5 cm). Parówki pokrój na trzy części i każdą część zawiń w prostokąty z ciasta francuskiego. Piecz przez ok. 12 minut w 180 stopni C.

powrót

Podobne przepisy

Kasza manna na mleku
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Dakos pieczone z ciecierzycą, pomidorami i fetą
Przepis z programu Uczty z wysp Morza Śródziemnego (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia śródziemnomorska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.