Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec

Przepis z programu Warsztaty smaku kuchni+: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim
trudność: łatwe

Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

jesiotr 160 g

2 szklanki bulionu

oregano

cytryna

1 marchewka

1 cukinia

1 papryka

kalafior

brokuł

masło

sól

pieprz

shilli

 

 

Przygotowanie:


Jesiotra gotujemy w bulionie z pokrojoną cytryną i oregano ok. 13 min. Następnie smażymy na maśle po 3 min z każdej strony, obsypując tymiankiem, solą i pieprzem. Marchewkę, cukinię i paprykę dusimy na maśle, doprawiamy chilli, solą i pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

Barszcz czerwony i ziołowe ravioli
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Barszcz czerwony
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia polska
Szybki barszcz czerwony
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
Żeberka wieprzowe
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 odc. 1
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.