Papryczki padron

Papryczki padron
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Aaron Craze

Seria kulinarna:
Rude Boy w kuchni (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
5

Składniki:

  • 3 łyżki oliwy
  • 150 g papryczek padron
  • sól morska

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W dużej patelni bardzo mocno rozgrzać oliwę. Ostrożnie wrzucić papryczki, oliwa może pryskać. Smażyć mieszając, aż na powierzchni papryczek powstaną pęcherze i skórka się nieco zrumieni. Przełożyć na talerz. Posypać solą morską i podawać na gorąco.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA