Bill Granger

Panettone z mango


Przepis z programu Kuchnia Billa (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Panettone z mango
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

włoska babka panettone

cukier puder

dojrzały owoc mango

 

 

Przygotowanie:


Na talerzu ułożyć kilka kawałków panettone jeden na drugim, posypać cukrem pudrem. Mango przekroić na ćwiartki wzdłuż, usunąć pestkę. Każdy kawałek ponacinać na krzyż, „przewrócić” miąższem do góry. Podawać z panettone.

powrót

Podobne przepisy

Czekoladowa framboise
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gratin z jagodami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Deser z tapioki z musem z jagód
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej 4 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia afrykańska
Naleśniki z owocami na ciepło
Przepis z programu Spalony? (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Krem kawowy z kardamonem
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 2 (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.