Paliery serowe

Paliery serowe
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 61)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 100 g startego parmezanu
  • 100 g startego pecorino

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozłożone płaty ciasta posypać serem. Zwinąć od lewej i prawej strony w kierunku środka. Schłodzić przez 30 minut, następnie pokroić na centymetrowe kawałki. Przełożyć na wyłożoną papierem blachę do pieczenia zachowując odstępy.
Piec przez 10-12 minut w temperaturze 200°C.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA