Ogórek nadziewany

Ogórek nadziewany
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.10

Składniki:

  • ogórek
Tzatziki

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wąskiego ogórka obrać i pokroić w słupki ok. 2,5-3 cm wysokości. Lekko wydrążyć, osuszyć. Faszerować tzatzikami, czyli kremem z greckiego jogurtu z czosnkiem, tartym ogórkiem, oliwą i solą. Dekorować koperkiem. Ogórek może być miseczką również do innych nadzień jak choćby kremowego serka zmiksowanego z wędzonym łososiem, gęstego jogurtu z dużą ilością siekanych świeżych ziół i skórki cytrynowej.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA