Jacques Pépin

(odc.21)zapiekane pomidory


Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

(odc.21)zapiekane pomidory
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

900 g dojrzałych pomidorów

3 kromki białego pszennego pieczywa (bułki)

⅓ szklanki grubo posiekanego świeżego szczypiorku

2 łyżeczki grubo posiekanego świeżego tymianku

1 łyżka oliwy dobrej jakości

2 łyżki masła

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu

 

 

Przygotowanie:

kładniki
900 g dojrzałych pomidorów
3 kromki białego pszennego pieczywa (bułki)
⅓ szklanki grubo posiekanego świeżego szczypiorku
2 łyżeczki grubo posiekanego świeżego tymianku
1 łyżka oliwy dobrej jakości
2 łyżki masła
½ łyżeczki soli
½ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu

powrót

Podobne przepisy

Stefanka z buraków i koziego sera podawana z majerankowym pesto
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Pęczki sałaty z szynką
Przepis z programu Domowy kucharz 2 (odc. 24)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Wiatraczki z ciasta francuskiego
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Burgery z łososia z salsą z mango
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.