Kokardki z jajkiem sadzonym i serem

Kokardki z jajkiem sadzonym i serem
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Doprowadzić do wrzenia 3 litry osolonej wody. Wrzucić makaron i gotować przez około 12 minut.
Oliwę wlać do naczynia, w którym się zmieści makaron. Dodać szczypiorek, sól i pieprz. Gdy makaron się ugotuje, wlać do naczynia ½ szklanki wody z gotowania. Starannie osączyć makaron, przełożyć do naczynia i dokładnie wymieszać.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA