łosoś gotowany w oliwie z oliwek

łosoś gotowany w oliwie z oliwek
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.123)
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Oliwę wlać do małego garnka i łagodnie rozgrzać do temperatury 90°C. Dodać rozmaryn, skórkę z cytryny i przyprawy. Ostrożnie włożyć łososia. Gotować do czasu aż ryba będzie matowa i ugotowana w środku. Starać się utrzymać oliwę w stałej temperaturze 90°C. Całość przygotowania łososia zajmie około 20 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA