Pieczona aromatyczna sałatka owocowa

Pieczona aromatyczna sałatka owocowa
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.92)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Ilość osób:
8

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Piekarnik rozgrzać do 175 stopni C. Gruszki, jabłka, ananasa i banany pokroić na kawałki takiej samej wielkości. Posypać przyprawami, cukrem i masłem. Piec w formie 22cm x 32cm do czasu, aż owoce zmiękną i się skarmelizują, około 30 minut. Dodać jagody, winogrona i sok owocowy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA