Bajgle z łososiem

Bajgle z łososiem
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.82)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia Ameryki Północnej
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 225 g kremowego serka w pokojowej temperaturze
  • kilka łyżek kaparów
  • sok i skórka z 1 cytryny
  • 1 pęczek koperku
  • posiekany
  • 4 bajgle
  • przekrojone i podpieczone
  • 12 plasterków wędzonego łososia
  • 1 czerwona cebula pokrojona na cienkie plasterki

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Lekko zmiksować serek, kapary, sok i skórkę z cytryny, koperek i sól. Rozsmarować na bajglach, ułożyć plasterki łososia i czerwonej cebuli.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA