Lody z kawą „affogato”

Lody z kawą „affogato”
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.80)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 2 filiżanki świeżo zaparzonej kawy espresso
  • 2 gałki dobrych lodów waniliowych

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Włożyć lody do małych filiżanek do espresso, zalać gorącą kawą. Zmieniająca się temperatura i konsystencja dostarczą niezapomnianych wrażeń podniebieniu!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA