Michael  Smith

(odc.071) podsmażany szpinak z gałką muszkatołową


Przepis z programu Domowy kucharz (odc.71)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

(odc.071) podsmażany szpinak z gałką muszkatołową
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 łyżki masła

1 posiekana cebula

450 g młodego szpinaku

1 łyżka zmielonej gałki muszkatołowej

sól i pieprz

 

 

Przygotowanie:


Na dużej patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Podsmażyć aż zmięknie, dodać szpinak. Zamieszać, smażyć aż zmięknie, dodać gałkę muszkatołową, doprawić solą pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

Roladka ze świeżych warzyw
Przepis z programu Dietosfera (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Pomidory faszerowane mozzarellą i boczkiem
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Stefanka z buraków i koziego sera podawana z majerankowym pesto
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Suflety warzywne
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.