Wędzone sardynki

Wędzone sardynki
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.43)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

  • 1 puszka wędzonych sardynek w oleju
  • 1 łyżka musztardy ziarnistej
  • ¼ szklanki kiełków lucerny
  • 2 łyżki oliwy extra vergine
  • świeżo mielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Otwórz puszkę i nałóż musztardę na sardynki. Na wierzchu ułóż kiełki, polej oliwą i oprósz pieprzem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA