Michael  Smith

(odc.038) jabłka z nadzieniem wieprzowym


Przepis z programu Domowy kucharz (odc.38)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

(odc.038) jabłka z nadzieniem wieprzowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Wykorzystaj pozostałe nadzienie z kotletów schabowych z nadzieniem jabłkowym.



4 aromatyczne jabłka (np. cortlandy)



Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C. Odetnij szczyty jabłek i zachowaj. Wyjmij łyżką większość miąższu. Napełnij je nadzieniem z białej kiełbasy i jabłek, przykryj odciętymi szczytami i piecz przez 20 min, aż jabłka zmiękną, a nadzienie będzie gorące.



© Michael Smith



powrót

Podobne przepisy

Wielki, australijski burger
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia australijska
Masa figowo-orzechowa
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Nadzienie grzybowo-orzechowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Jogurt grecki - domowy
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Szarmula
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Miseczki z grzybami, tofu i pesto
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.