Annabel  Langbein

Musztardowy dressing na nerkowcach


Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

Musztardowy dressing na nerkowcach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

½ szklanki uprażonych, solonych orzechów nerkowca

1 łyżka musztardy gruboziarnistej

2 łyżki soku z cytryny

1 łyżeczka miodu

½ łyżeczki soli

około ½ szklanki wody, do rozcieńczenia

Przygotowanie:

Wszystkie składniki umieść w robocie kuchennym i zmiksuj na gładki sos. Dodaj więcej wody, jeśli to konieczne do uzyskania pożądanej konsystencji. Przechowuj do dwóch tygodni w słoiku w lodówce.

powrót

Podobne przepisy

Pasta z wędzonej makreli
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Sosy majonezowe do frytek
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.18)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Sosy do gotowanych ziemniaków
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.18)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Pasta z cieciorki
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Cierpki ziołowy chutney
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.