Musztardowy dressing na nerkowcach

Musztardowy dressing na nerkowcach
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
2

Składniki:

  • ½ szklanki uprażonych, solonych orzechów nerkowca
  • 1 łyżka musztardy gruboziarnistej
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka miodu
  • ½ łyżeczki soli
  • około ½ szklanki wody, do rozcieńczenia

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wszystkie składniki umieść w robocie kuchennym i zmiksuj na gładki sos. Dodaj więcej wody, jeśli to konieczne do uzyskania pożądanej konsystencji. Przechowuj do dwóch tygodni w słoiku w lodówce.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA