Janella  Purcell

Mus z wędzonego pstrąga


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 15)
trudność: łatwe

Mus z wędzonego pstrąga
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

3 filiżanki rozdrobnionego wędzonego pstrąga

½ filiżanki fety

łyżka posiekanych kaparów

łyżka soku z cytryny

łyżka skórki z cytryny

łyżka posiekanej dymki

łyżka posiekanego koperku

łyżka posiekanej natki pietruszki

2 anchois

szczypta białego pieprzu

podpieczony na grillu żytni chleb

 

 

Przygotowanie:


Umieścić wszystkie składniki w blenderze. Zmiksować na gładką masę. Podawać z cytryną i bruschettą.

powrót

Podobne przepisy

Barszcz czerwony i ziołowe ravioli
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Szybki barszcz czerwony
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
Barszcz czerwony
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.