Miseczki z grzybami, tofu i pesto

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

Miseczki z grzybami, tofu i pesto
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

chleb górski

pół filiżanki pieczarek

oliwa w spreju

pół filiżanki startego wędzonego tofu

1 łyżka pesto

Przygotowanie:

Chleb pociąć na kwadraty i wyłożyć nim formę do muffinek. Spryskać oliwą w spreju. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C na 5 minut. Przestudzić.
Pieczarki podsmażyć, dodać tofu, przyprawić solą i pieprzem. Dołożyć pesto o wymieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć do upieczonych wcześniej chlebowych miseczek.

powrót

Podobne przepisy

Hałwa z semoliny
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Aromatyczne bengalskie tofu z brokułami
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 42)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska, kuchnia bangladeska
Minifrittata
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 27)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Quesadilla
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Kuleczki z polenty z marakują
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
trudność: brak
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Puree z kwaśnych jabłek
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.