Mięsne zapiekanki

Przepis z programu W interesie mięsożercy (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Mięsne zapiekanki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

700 g mąki

300 g łoju

500 g pokrojonej wołowiny

1 filiżanka zimnej wody

1 łyżka oliwy

1 łodyga selera naciowego

4 minimarchewki

1 ząbek czosnku

1 cebula

tymianek

sól

pieprz

 

 

Przygotowanie:


Potrzebne nam będą: masło, groszek, woda lub bulion, sól i pieprz. Wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu. Gdy groszek zmięknie, dodajemy świeżą, posiekaną miętę.

powrót

Podobne przepisy

Razowe naleśniki z królikiem
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak w sezonie 2 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Zupa krem z pietruszki z kotlecikami z kurczaka
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zupy, Dania dietetyczne
Schab z octem balsamicznym
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Wiosenne roladki na gorąco
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Szakszuka z chipsami ze słoweńskiej kiełbasy
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 4 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia bałkańska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.