Maryla Musidłowska

Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico


Przepis z programu Maryla al dente (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

bardzo dojrzały melon

150 g szynki parmeńskiej

balsamico

pieprz

 

Przygotowanie:

Obierz, usuń pestki i pokrój melona w dużą kostkę. Pokrojoną w paski szynką parmeńską owiń kawałki melona. Zepnij wykałaczką. Skrop balsamico i oprósz świeżo zmielonym pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.