James  Martin

Masło krewetkowe


Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.8)
trudność: brak
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia irlandzka

Masło krewetkowe
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

100g obranych gotowanych krewetek

100g miękkiego masła

1 laska wanilii

2 łyżki natki pietruszki

 

 

Przygotowanie:


Laskę wanilii rozcinamy wzdłuż i czubkiem noża zeskrobujemy nasiona. W blenderze miksujemy
krewetki z masłem i nasionami wanilii. Dodajemy pokrojoną natkę i miksujemy jeszcze chwilę.

powrót

Podobne przepisy

Śliwki w occie
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Konfitura z żurawin
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
Dżem dyniowo-pomarańczowy z nutą imbiru
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory, Dania z dyni
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Czosnek marynowany w oliwie
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Kompot czereśniowy z wanilią
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Marynowane grzyby
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 3 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.