Masa figowo-orzechowa

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

Masa figowo-orzechowa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

5 suszonych fig

5 daktyli bez pestek

1 filiżanka orzechów włoskich

pół filiżanki pistacji

pół filiżanki kakao

1 łyżeczka cynamonu

Przygotowanie:

Wszystkie składniki rozdrobnić w blenderze. Przełożyć na papier i uformować wałeczki o grubości 5 centymetrów. Schłodzić w lodówce. Pokroić na 2-centymetrowe plasterki i podawać razem z serami.

powrót

Podobne przepisy

Panierowane tempeh z frytkami ze słodkich ziemniaków i dressingiem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 60)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indonezyjska
Risotto z prawdziwkami
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Inne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Wrap z jajkiem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Czekoladowe fondue
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska
Nachos z fasolą i guacamole
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Karczochy z ricottą i tapenadą
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.