Marynowane polędwiczki wieprzowe z leśnymi grzybami i makaronem farfalle

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Marynowane polędwiczki wieprzowe z leśnymi grzybami i makaronem farfalle
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 polędwiczki wieprzowe

60 ml sosu sojowego

50 g suszonych prawdziwków

czosnek

oliwa z oliwek

cebula

200 g prawdziwków

100 g masła

natka pietruszki

200 g makaronu farfalle

100 g ziołowego serka

Przygotowanie:


W mikserze zemleć suszone grzyby na pył. Zamarynować polędwiczki w sosie sojowym i w zmielonych suszonych grzybach. Odstawić na pół godziny.

powrót

Podobne przepisy

Gruziński kebab, lawasz i ciepła sałatka
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 3 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia gruzińska
Wołowina po prowansalsku
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Rożki z kurczakiem
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
Skrzydełka z kurczaka cytrynowo-miodowe
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa Dnie i wieczory (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Szaszłyki z wieprzowiny z morelami
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 5 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia węgierska
Kurczę w białym winie
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.