Curtis Stone

Łosoś z suchej marynaty i bliny z mulami z crème fraiche i kawiorem z łososia


Przepis z programu Surfing po menu 4 (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza

Łosoś z suchej marynaty i bliny z mulami z crème fraiche i kawiorem z łososia
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

 

Przygotowanie:


Łosoś
Usuń ości z łososia. Natrzyj mięso wanilią, koperkiem i wódką. Wymieszaj cukier z solą i obłóż rybę mieszanką. Upewnij się czy wszystkie strony filetu są dokładnie pokryte. Całość włóż na dwa dni do lodówki, lekko obciąż. Kiedy łosoś się zamarynuje będzie jędrny i nabierze intensywnego koloru.
Opłucz rybę z marynaty. Pokrój w cienkie plastry, w poprzek do włókien.

powrót

Podobne przepisy

Szaszłyki z krewetek i cukinii
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Krewetki z chili
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 24)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
Suflety krabowe
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.3)
trudność: trudne
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Horapa - owoce morza z makaronem udon
Piotr Przykaza
Przepis z programu Jak Piotr przykazał (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia tajska
Zupa z krabem i kukurydzą
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 38)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy, Owoce morza
Roladki z wermiszelem i krewetkami
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.