Grzegorz  Łapanowski

Łosoś w papilotach


Przepis z programu Ł'apetyt (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

odsłon: 11462

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

filet z łososia

2 marchewki

1 średni koper włoski

2 mini cukinie

1 cm kłącza imbiru

tymianek

sól

 

Przygotowanie:

Z papieru do pieczenia wyciąć prostokąty i ułożyć na nich lekko posolone filety z łososia, marchewkę i cukinie pokrojone w paski, plastry kopru włoskiego, posiekany imbir i zioła. Zwinąć sakiewkę i włożyć ją do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 15 minut.

powrót

Podobne przepisy

Tatar z łososia
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Ryba po marokańsku
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia marokańska, Kuchnia koszerna

skomentuj przepis

maciejgz

postów: 1

15.01.2013 22:55

CYTUJ

Przepis wideo nie działa zatrzymuje się w połowie. Szkoda.

Jastrzab82

postów: 4

16.02.2011 13:32

CYTUJ

O jakie to chodzi papilotki? Normalnie to papilotki to są takie do pieczenia. Ogólnie się papilotki w cukiernictwie wykorzystuje raczej - papilotki

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.