Łódeczki z pieczonej papryki

Łódeczki z pieczonej papryki
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotowanie:

Składniki:
3 papryki
1 posiekany ząbek czosnku
1 łyżka oliwy
kapary
anchois

Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzać do 200 °C. Paprykę umyć, pokroić na 3, oczyścić z pestek i błonek, ułożyć na blaszce skórką do dołu. Czosnek wymieszać z oliwą. Skropić wnętrze każdej łódeczki. Na każdej z nich ułożyć 3-4 kapary i jedno anchois. Piec 15-20 minut. Podawać.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA