Anna Olson

Letnie owoce pod zaspą


Przepis z programu Na słodko 3 (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

Letnie owoce pod zaspą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 szklanka obranych i pokrojonych na plastry brzoskwiń

1 szklanka pokrojonych na plasterki śliwek

1 szklanka moreli

pokrojonych na plasterki

1 szklanka malin

¾ szklanki cukru

1 łyżka świeżo wyciśniętego soku z limonki

1 łyżeczka drobno otartej skórki z limonki

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać piekarnik do 190ºC. Wymieszać owoce z cukrem i przełożyć do żaroodpornego naczynia o pojemności 6 szklanek.

powrót

Podobne przepisy

Waniliowy pudding z sosem truskawkowym
Przepis z programu Spalony? (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Banany z rusztu
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia kreolska
Panna cotta z sosem poziomkowym
Tomasz Deker
Przepis z programu Desery Dekera 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Zapiekane owoce pestkowe
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pain perdu
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Zapiekane maliny z kruszonką
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.