Kurczę z kaszą gryczaną, warmińskim pesto i chrupiącą marchewką

Kurczę z kaszą gryczaną, warmińskim pesto i chrupiącą marchewką
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kurczaka spraw świeżym tymiankiem, szałwią, skórką z cytryny i odważnie obsyp solą i pieprzem. Odstaw na kilka godzin, najlepiej na noc . Zamarynowanego kurczaka osusz ręcznikiem papierowym. Mięso ułóż w garnku, zalej olejem Kujawskim...

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA