Emeril Lagasse

Kreolski sos tatarski


Przepis z programu Esencja smaku Emerila (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia kreolska

Kreolski sos tatarski
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

 

1 jajko

1 łyżka posiekanego czosnku

2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

2 łyżki posiekanej dymki

1 szklanka oliwy z oliwek

1/4 łyżeczki pieprzu kajeńskiego

1 łyżka musztardy kreolskiej lub musztardy pełnoziarnistej

1 łyżeczka soli

 

 

Przygotowanie:


powrót

Podobne przepisy

Pesto
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Sos jogurtowy na dwa sposoby
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.27)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia arabska
Majonez
Piotr Przykaza
Przepis z programu Jak Piotr przykazał (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Tzatziki z migdałami
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Dania wegańskie, Dobre dla dzieci
Majonez z pieczonym bakłażanem i czosnkiem
Marieta  Marecka
Przepis z programu Mała Improwizacja (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.