Agnieszka Kręglicka

Krem z koziego sera i bitej śmietany podawany w ptysiach


Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Krem z koziego sera i bitej śmietany podawany w ptysiach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

100 g koziego twarogu

200 g bitej śmietany

2 łyżki słodkiego sosu chilli

ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę

sól

czerwony pieprz

gotowe ptysie

Przygotowanie:

Wymieszać ser z sosem chilli i czosnkiem. Połączyć z bitą śmietaną. Posolić do smaku. Podawać w ptysiach oprószone czerwonym pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

Smażone kwiaty dyni nadziewane krewetkami
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Truskawki z pieprzem i redukcją balsamico
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.32)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.