Kotlety wieprzowe

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Kotlety wieprzowe
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 kotlety (po 350 g)

 

 

Przygotowanie:


Wymieszać składniki marynaty. Natrzeć kotlety i odstawić przynajmniej na godzinę. Obsmażyć kotlety na patelni grillowej przez minutę z każdej strony. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200°C na 10 minut. Podawać z sokiem z cytryny.

powrót

Podobne przepisy

La choucroute garnier a l’Alsacienne
Przepis z programu Szefowie kuchni 2 (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Wolno pieczony rostbef z esencją z czerwonego wina
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 2 (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Chilli con carne
Piotr Przykaza
Przepis z programu Jak Piotr przykazał (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia meksykańska
Mielonka ze słoika
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia polska
Kotlet schabowy i sos słodko-kwaśny z liczi
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.