Kim McCosker

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą


Przepis z programu 4 składniki (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1/3 szklanki dżemu morelowego

2 łyżki musztardy diżońskiej

4 kotlety wieprzowe

3 dymki

drobno posiekane

 

 

Przygotowanie:


Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron

powrót

Podobne przepisy

Pieczeń po bawarsku z plackami ziemniaczanymi
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia niemiecka
Kurczak pieczony
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Algierski kurczak z daktylami i kuskusem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Rumuńskie gołąbki z wieprzowiną i wędzoną słoniną
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.5)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia rumuńska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.