Kim McCosker

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą


Przepis z programu 4 składniki (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1/3 szklanki dżemu morelowego

2 łyżki musztardy diżońskiej

4 kotlety wieprzowe

3 dymki

drobno posiekane

 

 

Przygotowanie:


Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron

powrót

Podobne przepisy

Bażant gotowany z selerem
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Gulasz wieprzowy z knedlikami i duszoną kapustą
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia czeska
Wołowina w cieście francuskim
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 11)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.