Kim McCosker

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą


Przepis z programu 4 składniki (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1/3 szklanki dżemu morelowego

2 łyżki musztardy diżońskiej

4 kotlety wieprzowe

3 dymki

drobno posiekane

 

 

Przygotowanie:


Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron

powrót

Podobne przepisy

Curry z kurczakiem i ananasem
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Confit z kaczki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Hamburgery z jagnięciną i przyprawą
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień 2 (odc. 7)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
Stek z pieprzem
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Polędwiczki jagnięce po marokańsku
Kim McCosker
Przepis z programu 4 składniki (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.