Kylie Kwong

Kolendrowa sałatka z tofu pięć smaków


Przepis z programu Kylie Kwong: Moje Chiny (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia chińska

Kolendrowa sałatka z tofu pięć smaków
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 pączki kolendry

same liście i łodygi

grubo posiekane

100 g twardego tofu duszonego w przyprawie 5 smaków

pokrojonego w cienkie plasterki

1 łyżka jasnego sosu sojowego

1 łyżka czarnego octu ryżowego

2 łyżeczki oleju sezamowego

 

 

Przygotowanie:


W dużej misce delikatnie wymieszaj wszystkie składniki i podawaj od razu.

powrót

Podobne przepisy

Sałatka z pomelo i mięsa kraba
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Żółta sałatka
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia koszerna

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.