Adriana Marczewska

Koktajl jarmużowy


Przepis z programu Ślinotok (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

Koktajl jarmużowy
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

garść liści jarmużu

1 banan

1 kiwi

½ szklanki soku z winogron (np. z sokowirówki) lub jabłkowego

½ szklanki mleka kokosowego

1 łyżka soku z limonki lub cytryny

Przygotowanie:

Jarmuż opłukać, oderwać liście od zgrubienia pośrodku.
Włożyć do pojemnika blendera stojącego, dodać obranego banana, obrane kiwi, sok z winogron, mleko kokosowe i sok z limonki.
Dokładnie zmiksować (ok. 2 minuty) i od razu podawać.

powrót

Podobne przepisy

Lassi z rzeżuchy
Jola Słoma
Przepis z programu Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Kompot owocowy na Martini z płatkami migdałowymi
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Maryla al dente (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Orientalny smoothie z mlekiem ryżowym
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Kompot z suszu
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
kuchnia świata: Kuchnia polska
Gorąca czekolada
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Arbuz z wódką
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia australijska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.